Wat we doen

Onze services

Onze focus ligt op de toegevoegde waarde die je op lange termijn uit marketing automation haalt. Daarom stoppen we niet bij de implementatie van je platform. Ook erna kun je op ons rekenen. Wanneer het écht om de knikkers gaat en je een betrouwbare, creatieve sparringpartner naast je wil hebben om je marketinginspanningen te optimaliseren.

Implementatie

Bij HAVIK gaat de implementatie van je Salesforce marketing automation platform veel verder dan de technische integratie in je digitale systeem en processen. We kijken naar je noden en prioriteiten en integreren ze op basis daarvan in je tactische plannen en de strategie van je bedrijf. Daarnaast helpen we je op weg naar een gestroomlijnde customer journey die je marketing met je verkoop- en serviceprocessen verbindt.

Marketing Automation Begeleiding

Met je marketing automation moet je resultaten behalen. Daarom ondersteunen we je met strategisch advies, best practices, de juiste coaching, training van je medewerkers en technische hulp. Zo leer je hoe je met het platform een sluitende customer journey uitwerkt, weet je perfect welke impact je beslissingen hebben en hoe je het platform moet gebruiken om je doelstellingen en KPI’s te behalen. Kortom: zo haal je alles uit je marketing automation wat erin zit.

Met marketing automation zetten we je klant centraal

Plannen om je marketingprocessen te automatiseren? HAVIK bekijkt marketing automation met de scherpe 360°-blik van een HAVIK op het volledige plaatje én de details. We implementeren je marketing automation technisch, tactisch én strategisch en staan naast je tijdens het hele traject: voor, tijdens en nog lang na die implementatie.

We werken met 2 marketing automation tools op het salesforce platform, namelijk: Pardot en Marketing cloud. Wat jij daaruit haalt? Een customer journey gebaseerd op keiharde, objectieve data waarmee je je prospects en klanten beter leert kennen, moeiteloos je doelstellingen behaalt en je omzet een boost geeft En een langetermijnrelatie met een allroundpartner die je bedrijf en processen volledig kent en begrijpt.

“We don’t sell empty promises. What we sell is a real passion and the mindset for marketing automation.”

Ontdek de 2 tools

Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud is een tool die je toelaat jouw klanten beter te leren kennen, waarbij je erin slaagt de juiste boodschap op het beste moment af te leveren. Door de creatie van gepersonaliseerde campagnes 1:1 en de opvolging van de interactie van jouw klant met de inzichten die het platform van Einstein biedt, kan uw verkoopvolume aanzienlijk toenemen.

Marketing Cloud Account Engagement (Pardot)

Marketing Cloud Account Engagement (Pardot) is een marketing automation oplossing jouw bedrijf om meer impact en relevantie te creëren tijdens de customer journey, voor jouw bedrijf dat marketing-/verkoopinspanningen wil maximaliseren en vanuit een klantgerichte benadering wil werken om meer relevante conversies te genereren en dat 360°-beeld te creëren dat je altijd al wilde.